Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi sai karmivan puhelun: seuraajat syyttivät huumorintajun puutteesta

Sara Sieppi sai karmivan puhelun: seuraajat syyttivät huumorintajun puutteesta
Instagram / Sara Sieppi

Sara Sieppi kertoi hiljattain Instagramin Tarinat-osiossaan tilanteesta, joka pelästytti hänet toden teolla. Hänelle soitettiin tuntemattomasta numerosta kahdesti, joten hän päätti vastata: hän luuli, että kyseessä voisi olla lähetti. Sara ei yleensä vastaa tuntemattomiin numeroihin.

Näin ei kuitenkaan ollut. Soittaja ei esitellyt itseään, mutta sanoi olevansa samasta taloyhtiöstä, jossa Sara asuu.

”Hän sanoi, että naapureiden mukaan asunnostani kuuluu järkyttävä meteli koko ajan. Sitten sanottiin, että kyseessä on hieman intiimimpi asia: seksin harrastaminen, sitä kuulemma kuuluu koko ajan. Hän ehdotti, voisinko laittaa esimerkiksi tyynyn suuni eteen,” Sieppi kertaa.

”Olin, että mitä v*ttua nyt tapahtuu ja suljin luurin. En ymmärrä, että kenen mielestä tuollainen on hauskaa? Mulle tuli ällöttävä olo, että kenen kanssa olen oikein puhunut ja mitähän mielihyvää se saa tuollaisesta sairaasta pilasta,” hän kertoi.

Seuraajiensa avulla Sara sai selville, etät kyseessä oli automaattinen pilapuhelu, jonka voi tilata sovelluksesta. Puhelun tarkoituksena oli siis pila.

Eräs seuraajista syytti Saraa huumorintajun puutteesta.

”Jos sua on monen vuoden ajan häiriköity, sun himaan on lähetetty kortsuja rasvassa, sun meiliboksi on täyttynyt erilaisista salakuvista, sua on tultu häiriköimään erilaisiin tapahtumiin ja ravintoloihin jne, tapauksia on lukuisia, niin ei, tää ei ollut mulle huumoria,” Sieppi vastasi viestiin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos