Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi nautti yllättävästä asiasta vuonna 2022: moni ottaa tämän itsestäänselvyytenä

Sara Sieppi nautti yllättävästä asiasta vuonna 2022: moni ottaa tämän itsestäänselvyytenä
Instagram / @sarasieppi

Somevaikuttaja Sara Sieppi viettää tällä hetkellä lomaa Namibiassa. Sekä joulu että uusi vuosi vilahtivat ohi aurinkoisissa maisemissa ja uuden vuoden kunniaksi Sara päivitti upean kuvasaarjan Instagramiin.

Samalla hän summasi oman kuluneen vuotensa kuvatekstissä.

”Lueskelin teidän tunnelmia kuluneesta vuodesta ja mietin itse, että mitenhän sitä oikein summaisi omaa vuotta,” hän kirjoittaa.

Somevaikuttaja nautti vuonna 2022 arkisista asioista, jotka moni ottaa itsestäänselvyytenä. Kiireinen yrittäjä mainitsi nauttineensa muun muassa siitä, että sai aamulla syödä kaurapuuron rauhassa ja nukkua yönsä hyvin.

”Nautin arkisista asioista – siitä, että sain syödä kaurapuuron aamulla rauhassa hyvin nukutun yön jälkeen. En aina yrittänyt paeta ulkomaille, vaan nautin ehkä liiankin paljon ajasta kotona. Annoin aikaa itelleni, vähensin töitä ja löysin jarrun,” Sara kertoo.

Saralla oli hyvin yksinkertainen tavoite vuodelle 2022: pitää huoli itsestään.

”Kun ei asettanut oikein mitään muita tavoitteita vuodelle kuin oman hyvän olon, kaikki paineet oli poissa. Voin hyvin ja olin onnellinen. Olipa kivaa vaihtelua ja teki niin hyvää. Jos jonkin toiveen saan esittää tähän vuoteen, niin jos viime vuodesta sais ees ripauksen uuteen, niin asiat olis tosi kivasti. Viel hetken täällä, sit taas takas siihen parhaaseen elämään eli arkeen.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos