Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi näpäytti paparazzia: ”Kiitos, kun hoidit mun lomakuvia”

Sara Sieppi näpäytti paparazzia: "Kiitos, kun hoidit mun lomakuvia"
Instagram / Sara Sieppi

Sara Siepin Espanjan Marbellan loma on ollut varsinaista vuoristorataa. Kauan odotettu loma ei ole mennyt ihan nappiin. Melkein heti Espanjaan päästyään Sara julkaisi itsestään kuvan tummassa biksujen yläosassa ja oranssissa hameessa. Kuva sai hetkessä kummia kommentteja, jotka liittyivät Saran uhkeaan etumukseen. Kommentointi kuvaan on sittemmin poistettu käytöstä.

Sara vastasi tähän seuraavassa julkaisussaan.

”Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä,” hän aloitti.

”Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei.”

Kohun jälkeen kansainvälinen paparazzi oli bongannut Saran hotellin uima-altaalla ja ihastunut hänen figuuriinsa. Paparazzi ei ollut ollut tietoinen Saran henkilöllisyydestä eikä kohusta, ennen kuin hotellin työntekijä vinkkasi hänelle, kuka Sara oli.

Paparazzi napsi kuvia Sarasta altaalla ja jopa seurasi häntä vaateostoksille. Kohusta alakuloisena ollut Sara ei ilmeisesti jaksanut paljon lomakuvia päivitellä, mutta paparazzi hoiti asian hänen puolestaan: niinpä Sara näpäytti paparazzia viimeisimmässä julkaisussaan.

”Olipa retki, ja hei kiitos ”kansainvälinen” paparazzikuvaaja, kun hoidit mun lomakuvia silloin, kun en ite jaksanut,” Sara päivitti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos