Pidetään yhteyttä

Viihde

Sannin ja Shirly Karvisen lämpimät välit puhuttavat: viihtyivät yhdessä viikonloppuna!

Sanni ja Shirly Karvinen lämpimissä väleissä
AOP

Sanni (28) ja Shirly Karvinen (28) ovat viihtyneet lämpimissä väleissä jo pitkään. Muusikko Sanni julkaisi taannoin myös Instagramissa kirjoituksen, jossa hän kertoi seksuaalisesta suuntautumisestaan. Nyt näiden kahden lämpimät välit puhuttavat entisestään.

Hiljattain Sanni julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kehotti seuraajia kysymään hänen tulevaisuudestaan. Seiskan mukaan kommentoijat olivat kyselleen Sannin ja Shirlyn väleistä ja tulevaisuudesta, jonka jälkeen kuvan kommentointi oli poistettu käytöstä.

Shirly ja Sanni nähtiin viikonloppuna Kasarmitorilla kiertelemässä kojuja. Ruokapaikan päättäminen näytti kuuleman mukaan vaikealta, mutta mahdollinen pariskunta päätyi kuitenkin loppujen lopuksi pasta-annoksiin. Kaksikolla on siis näemmä lämpimät välit edelleen, mutta mistä lie tässä sitten on kysymys? Vaitonaiset naiset eivät ole kommentoineet asiaa.

Shirly julkaisi Instagramissa kesäisen kuvan hyvin hiljattain, johon Sanni kommentoi keltaisella sydämellä. Shirly vastasi Sannin kommentiin sydämellä varustetuilla hymiöillä. Lämpimät välit ovat siis suorastaan käsinkosketeltavia myös sosiaalisessa mediassa.

Alta näet kuvan Shirlystä ja tarkkasilmäiset voivat bongata myös sydänkommentit. Ota kaksikko seurantaan somessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos