Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sanni kommentoi Kesärannan fiaskoa – pettymys kuultaa selvästi läpi

Sanni kommentoi Kesärannan fiaskoa - pettymys kuultaa selvästi läpi
Instagram / Sanni

Laulaja Sanni oli yksi heistä, joka kutsuttiin Kesärantaan Sanna Marinin brändäystempaukseen. Tarkoituksena oli jutella kulttuurialan tulevaisuudesta. Artistit ovat olleet äänekkäitä sosiaalisessa mediassa siitä, että keskusteluja ei juuri käyty. Lisäksi Marinin PR-tempaus oli todella läpinäkyvä.

Sanni kirjoitti pettymyksestään Instagramin Tarinat-osiossa.

”Kun sain kutsun Kesärantaan, olin siitä tietenkin otettu. Pääministerin huomionosoitus henkilökohtaisella kutsulla ja tilaisuuden kutsussa mainittu agenda tuntuivat minulle tärkeiltä. Otin kutsun vastaan siinä käsityksessä, että tilaisuudessa olisi käyty niitä kriittisiä keskusteluita, joita alamme kovaääniset ja väsymättömät sanansaattajat ovat julkisesti viimeisen puolentoista vuoden aikana yrittäneet käydä,” Sanni kirjoitti Instagramissa.

”Keskustelua kyllä käytiin, mutta huomattavasti vähemmän ja pienemmällä pieteetillä kuin olin valmistautunut.”

Kun tieto hallituksen määräämästä 18,4 miljoonan euron leikkauksesta kulttuurialalla tuli julki, Sanni oli selvästi pettynyt, kuten muutkin artistit.

”Tämä on todella musertava tieto, sillä tilaisuuden toivoa tuonut agenda oli nimenomaan keskustella kulttuurialan tulevaisuudennäkymistä. Tämän päivän valaisemaa näkymää ei siellä esitelty. Tänään leikkauksista otsikoihin noussutta ja paikalla ollut Antti Kurvinen halusi juhlapuheensa mukaan mm. ymmärtää alamme toimijoiden erilaisia ansaintalogiikkoja ja luoda suhteita ymmärtääkseen alaa paremmin. toivon, että Kurvinen on valmis kuulemaan, kun puhumme nyt,” Sanni kirjoitti.

Hän sanoo, että artistit kärsivät paljon viimeisen 1,5 vuoden aikana ja nyt jos koskaan ala tarvitsee tukea.

”Olen edelleen kiitollinen kutsusta Kesärantaan. Tilaisuus jätti minulle vielä tähän päivään asti valtavan toivonkipinän tulevasta ja tunteen siitä, että maailma on aukeamassa hiljalleen, ja vielä niin, että päättäjät ovat tukemassa alan nousua kuopasta. Laitoimme artistikollegojen kanssa Kesärannan soimaan yhteismusisoinnista, jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi, mikä vaikutus kulttuurilla on ilmapiiriin ja tunteisiin.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos