Pidetään yhteyttä

Viihde

Sanna-Maria Seilamon kroppaa ihmetellään Instagramissa: ”Näytät ihan mieheltä”

Sanna-Maria Seilamon kroppaa ihmetellään Instagramissa
Instagram / Sanna-Maria Seilamo

Suomalaisella Sanna-Maria Seilamolla on huima määrä seuraajia Instagramissa: noin 750 000. Hän julkaisee tilillään fitness-kuvia ja vinkkejä ja kertoo omasta kehonmuutoksestaan. Hän aloitti MTV Uutisten mukaan Instagramiin keskittymisen joitakin vuosia sitten jäätyään työttömäksi.

Instagramissa hänen kroppaansa ihastellaan ja ihmetellään. Hän kertoo muun muassa saavansa paljon positiivista palautetta, kiitosta inspiraatiosta ja kyselyitä dieetistä. Mutta myös joitakin ikäväksi tarkoitettuja kommentteja tulee vastaan, mutta onneksi ne eivät Seilamoa hetkauta.

”Olen oikeastaan aika ylpeä niistä sillä tavalla, että olin ennen tosi laiha eikä mulla ollut mitään lihaksia. Niin se jos joku sanoo, että hei, olet treenannut niin paljon, että näytät mieheltä, niin olen vaan, että jes, selkeästi on mennyt se treeni perille. Etten ota niitä kyllä yhtään henkilökohtaisesti enkä koe, että se olisi paha juttu. Se on jonkun mielipide ja saa olla. Ei haittaa!”

Seilamo itse panostaa Gramissa luonnollisuuteen ja näyttää peukkua Norjassa voimaantulleelle laille, jonka mukaan kaikista photoshopatuista kuvista tulee ilmoittaa kuvan yhteydessä, jos kyseessä on kaupallinen kuva.

”Se saisi tulla puolestani voimaan kaikkialla. Ettei niitä kuvia photoshopattaisi, vaan tuodaan sitä aitoutta siihen. Koska sehän luo kaikille ulkonäköpaineita, mitä enemmän niitä muokataan ja photoshopataan, kun yritetään olla täydellisiä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos