Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rosanna Kulju muisteli menneitä matkallaan: ”Kaikki ne epäonnistumiset”

Rosanna Kulju muisteli menneitä matkallaan: "Kaikki ne epäonnistumiset"
Instagram / @rosannakulju

Pimppiheimo-podcastia luotsaava Rosanna Kulju on matkalla Boracaylla. Hän päivitti sieltä Instagramiinsa nostalgisia kuulumisia.

”Täällä ehtii funtsia paljon kaikenlaista, aivoilla on aikaa myös prosessoida paljon viime aikojen tapahtumia ja tunnetiloja. Happea happea happea,” Rosanna aloittaa tekstinsä.

Rosanna tunsi olonsa matkalla nostalgiseksi.

”Kävelin aamulla sen hotellin ohi jossa majoituin 2018 kun olin täällä Boracaylla ja täytyy sanoa, että oli melkoisen nostalgista. Osa musta jopa vähän ikävöi sitä huoletonta Rosannaa, sitä joka ei ollut kokenut vielä niin paljon asioita ja joka katsoi elämää jotenkin todella mutkattomasti,” hän kertoi.

”Samaan aikaan osa musta katsoi kiitollisena takaisin kaikkia asioita ja kokemuksia jotka oon ehtinyt kokea näinä vuosina. Kaikki ne epäonnistumiset ja onnistumiset, paineet ja menestykset, olemassaolevat ja päättyneet ihmissuhteet, haaveet ja unelmat on tuonut mut tähän. Muovannut musta sen ihminen mitä nyt olen. Ja siitä olen helvetin kiitollinen.”

Rosanna lisää, että nyt hänen sisällään on rauhaa.

”Uskaltaisinko jopa sanoa, että the best is yet to come? Uskallan. Uskalla säkin luottaa huomiseen ja asioiden menevän just kuten on tarkoitus. Elämää ei voi käsikirjoittaa ja se tekee tästä kaikesta niin jännittävää ja elämisen arvoista,” hän lisäsi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos