Pidetään yhteyttä

Viihde

Rita Niemi avoimena seksuaalisuudestaan – “Aviomies joutuu koville”

Rita Niemi-Manninen avautuu seksuaalisuudestaan kesän hormonien jyllätessä
AOP

Temptation Island -ohjelmasta tunnettu pariskunta Aki Manninen ja hänen vaimonsa Rita Niemi-Manninen tunnetaan hyvin avoimista julkaisuistaan sosiaalisen median puolella. He ovat nostaneet esille montakin kovin henkilökohtaista aihetta, jotka moni muu pariskunta pitäisi visusti omana tietonaan.

Tällä kertaa Ritan uusimmassa Instagram päivityksessä hän nostaa taas esille aiheen, joka voi myös olla aikamoinen tabu monelle. Hän puhuu hyvin suorasanaisesti siitä, miten kesä saa hänen hormoninsa hyrräämään ja kuinka aviomies joutuu silloin koville.

– Mainitsin SEKSIN ja SEKSIHALUT. Seksi ja seksuaalisuus on edelleen vähän tabu ja siitä ei oikein sovi kirjoittaa tai puhua. Ja varsinkin naisen halut ja haluaminen ja puhdas tarve seksiin on astetta erikoisempi aihe kuin miesten, Rita kirjoittaa kuvatekstissään.

Hän myös ihmettelee sitä, miksi naisten seksuaalisesta perustarpeesta ei puhuta sen enempää, vaan tuntuu siltä, että aiheesta halutaan aina vain vaieta. Hän painottaa sitä, kuinka tärkeä osa seksillä on heidän parisuhteessaan.

– Oon huomannut meidän pitkän parisuhteen yhden tärkeimmän jujun olevan INTOHIMO ja molempia tyydyttävä SEKSI. Muutenhan tässä oltaisiin pelkkiä kavereita…

Lopuksi hän vielä kannustaa seuraajiaan jakamaan ajatuksia aiheesta ja moni kommentoija yhtyykin Ritan sanomaan.

– Asiaa Rita. Naisen avoin seksuaalisuus tai seksihalut ovat edelleen vaiettu asia.

– Kyllä, asia josta pitää puhua enemmän! Ehdottomasti! Ei näinkin tärkeä aihe voi olla tabu tänä aikana! Jokaisella on oikeus nautintoon ja seksin harrastamiseen tavalla tai toisella.

– Kyllähän se yleensä niin on et jos seksi hiipuu niin ei ole kohta parisuhdetta. Ihanaa ku joku sanoo ääneen näitä asioita.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos