Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rita Niemen treenivideo saa miehet kuolaamaan – Mikä kroppa!

Rita Niemen treenivideo on kuumaa kamaa
AOP

Julkkistähti Rita Niemi-Manninen on menestynyt viime aikoina erittäin hyvin kilpa-aerobikkaajana. Ja sen kyllä uskoo, kun näkee hänen upeasti treenatun kroppansa uusimmassa Instagram-videossa.

– Ensin jumppa sitten skumppa! kirjoittaa Rita hauskasti kuvatekstiinsä.

Taustalla näkyy myös yhdessä välissä puoliso Aki Manninen, joka pulahtaa taustalla olevaan altaaseen.

– Meillä on vähän eri käsitys terassijumpasta, naurahtaa Rita.

Kommenttien perusteella treenivideo on ollut erityisesti miesten mieleen, ja kommenttikentän täyttävätkin liekin kuvat ja sydänhymiöt.

– Sulla on todella upea kroppa! Vautsi ja respect!

– Sulla on kyllä niin täykkis kroppa. Hyvää juhannusta!

– Peba täys 10!

Rita on päivittänyt paljon Instagramiaan tänä vuonna ja siellä on pystynyt seuraamaan muun muassa pariskunnan uuden terassin valmistumista. Samaisella terassilla Rita myös treenaa videolla. Upea puinen terassi sijaitsee aurinkoisella paikalla ja sitä komistaa hyvänkokoinen uima-allas.

Viikko ennen juhannusta samaisella terassilla juhlittiin myös pariskunnan tyttären Donnan 2-vuotisjuhlia. Ihanat prinsessajuhlat oli koristeltu yli 800:lla ilmapallolla ja koko perhe oli sävy sävyyn juhlapaikan pinkkien koristelujen kanssa. Rita kertoi, että ilmapallot olivat osa siedätyshoitoa, sillä Donna oli aina pelännyt niitä. Siedätyshoito onnistui kuulemma täydellisesti ja Donna pääsi ilmapallokammostaan.

Kesän päätähti Ritan Instagram-tilillä onkin ollut pikkuinen Donna, joka seikkailee äitinsä kanssa erilaisissa paikoissa. Heidät on nähty muun muassa rannalla ja tutustumassa laamoihin eläinpuistossa. Ihastuttava Donna on sekä äitinsä että isänsä silmäterä ja viehättää seuraajia ihastuttavissa kuvissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos