Pidetään yhteyttä

TV

Riitta Havukainen nappasi parhaan naisnäyttelijän Venlan — ”Kiitos Eija Vilpas lumitöiden tekemisestä!”

Riitta Havukainen nappasi parhaan naisnäyttelijän Venlan
AOP

Parhaan naisnäyttelijän Venlan sarjasta Paratiisi napannut Riitta Havukainen viihdytti yllättäen yleisöä muuten erittäin asiallisen kiitospuheensa lopuksi tämän vuoden erikoisjärjestelyin pidetyssä Venla-gaalassa.

Riitta aloitti puheensa vakavasti osoittaen kiitollisuutta rooliaan kohtaan mainitsemalla kuinka ”suuri lahja on saada näytellä sellaisessa roolissa sellaisessa sarjassa kuin Paratiisi ja päästä vielä Espanjaan näyttelemään.” Sarjaa kuvattiin osittain Espanjassa, sekä osittain Suomessa.

– Se, että Paratiisi-sarjassa on keskiössä ikäiseni vanhempi nainen, on minusta sarjan yksi ehdottomista ansioista.

Riitta jatkoi puhettaan samalla vakavalla sävyllä mainitessaan rohkeasti oman ikänsä ja ottaessaan kunnian roolista, joka edustaa vahvasti televisiotuotannon muutosta.

– Olen ylpeä siitä, että saan olla näin näkyvästi osa sitä muutosta, joka on nähtävissä elokuva- ja televisiotuotannoissa. Sitä muutosta, joka rikkoo perinteisiä sukupuolirooleja, lisää tasa-arvoa ja lisää fiktion henkilöhahmojen monimuotoisuutta.

Riitta kuitenkin yllätti yleisön päättämällä puheensa Eija Vilpasta kiittäen, mistä muustakaan kuin lumitöiden tekemisestä.

-Kiitos Eija Vilpas, rakas ystävä, joka kävi tekemässä lumityöt, kun minä heiluin pyssy kädessä palmun alla, Riitta tokaisi yleisön iloksi vielä puheensa lopuksi.

Riitan lisäksi ehdolla parhaan naisnäyttelijän Venlan saajiksi olivat myös Elena Leeve sarjasta Sunnuntailounas sekä Irina Björklund sarjasta Rauhantekijä.

Parhaan miesnäyttelijän Venlan nappasi Taneli Mäkelä niin ikään sarjasta Sunnuntailounas. Ehdolla parhaan miesnäyttelijän Venlan saajiksi olivat myös Matti Ristinen sarjasta Kaikki synnit ja Jussi Vatanen sarjasta Huone 301.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @riittahavukainen

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos