Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Renny Harlin kommentoi ikäeroa, häät tulossa ja muutto edessä

Renny Harlin kommentoi ikäeroa, häät tulossa ja muutto edessä
AOP

Renny ja Johanna Harlinin elämä on ollut vauhdikasta viime aikoina. Tulevaisuudessakaan homma ei näytä hidastuvan. Iltasanomat paljasti hiljattain Rennyn ja Johannan kuulumisia.

The Refuge -elokuvan kuvaukset saatiin hiljattain purkkiin ja nyt pariskunta on saapunut Suomeen ohjaamansa Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan ensi-iltaa varten. Lyhyellä Suomen reissulla on myös tarkoitus viettää kihlajaisjuhlat Helsingin Kulosaaren Casinolla.

”Teemana on Great Gatsby, ja paikka on nyt kuin suoraan 20-luvulta. Kaikki saavat laittautua viimeisen päälle teeman mukaisesti. Upeat juhlat luvassa,” Renny Harlin kertoo Iltasanomille.

Häitä vietetään Ranska St. Tropezissa syksyllä.

”Ensimmäisenä päivänä on tervetuliaisjuhla St. Tropezin satamassa, hääpäivänä meillä on kirkkohäät, jonka jälkeen siirrymme juhlimaan viinitilalle. Kolmantena päivänä vietämme toipumisjuhlaa vuokratussa rantaravintolassa,” Renny paljastaa.

Rakkautta ilmassa

Pariskunta tapasi Luokkakokous 3-leffan kuvauksissa ja rakkaus leimahti heti.

”Niin helppoa on ihmisten sanoa, että siinä on vanhempi mies kauniin nuoren naisen perässä tai siinä on nuori nainen, joka havittelee miehen rahoja tai mahdollisuuksia. Niitä kommentteja on kuultu, mutta me itse tiedämme totuuden,” Renny kertoo.

”Jo suhteemme alussa tiesimme, miten syvä yhteys meillä on. Yksinkertaisesti emme voi elää ilman toisiamme, Renny kuvailee tunteet pinnassa.”

”Me vain rakastamme toisiamme niin paljon ja olisimme valmiita tekemään mitä vain toistemme eteen. Sillä ei ole mitään tekemistä rahan tai luksuksen kanssa. Voisimme asua vaikka risumajassa, kunhan meillä on toisemme,” hän kertoo.

Pariskunnalla on edessä muutto häiden jälkeen. Suuntana on Miami.

”Ennen häitä pakkaamme kaikki tavaramme. Häistä aiomme lentää Miamiin, josta tulee todennäköisesti uusi kotimme.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos