Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ravintola Nokka avattiin yksityiskäyttöön Spike Leelle: tätä ohjaajajulkkis sai lautaselleen!

Spike Lee ruokailemassa Ravintola Nokassa
AOP

Suomessa vieraileva Hollywood -tähti ja ohjaaja Spike Lee (64) sai hiljattain Ravintola Nokan yksityiseen käyttöönsä. Seiska sai lisää tietoa yksityisistä juhlista ja siitä, mitä tämä kuuluisa ohjaaja sai lautaselleen.

Ravintolan mukaan seurue oli soittanut etukäteen ja tiedustellut mahdollisuudesta ruokailla paikan päällä. Ravintola oli tuolloin kiinni ja kokki Ari Ruohokin lomalla, mutta ravintola avattiin Hollywood-julkkista varten.

”Kyllä vain, Spike Lee ja kumppanit kävivät syömässä ravintolassamme. He ilmoittivat tulostaan etukäteen ja tiedustelivat mahdollisuutta tulla syömään. Mehän olimme kiinni ja minäkin olen kesälomalla. Jos asiakas haluaa ravintolamme yksityiskäyttöön, niin se heille järjestetään. Todella mukavaa, että he ovat löytäneet ravintolamme ja että me pystymme taipumaan tähän palveluun,” Ari kertoi Seiskalle.

”He söivät Nokka menun, mutta pääruoaksi he halusivat poikkeuksellisesti villikalaa. Tarjolla oli kylmäsavuhaukea ruistacossa ja alkuruokana muun muassa savulahnaa. Hän tykkäsi kovasti ruoastamme. Seurue arvosti erittäin paljon vastuullisia ja eettisesti valittuja raaka-aineita. Luulen, että tämä oli myös syy, miksi he vierailivat ravintolassamme.”

Ravintola Nokka oli selvästi ylpeä saadessaan jälleen palvella julkkiksia. Nokassa ovat vierailleet muutkin Suomessa käyneet superjulkkikset, kuten esimerkiksi Ed Sheeran. Nokka kirjoitti seuraavaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

”Me saamme palvella siisteimpiä ihmisiä! Kiitos, kun tulit Spike Lee. Toivottavasti nautit villistä suomalaisesta ruoasta,” ravintola kirjoitti vapaasti suomennettuna kuvan yhteyteen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos