Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Räikkösen kasvoilla harvinainen hymy – julkaisi ihastuttavan perhekuvan

Kimi Räikkösen ihastuttava perhekuva Riannan synttäreiltä
Instagram/Kimi Räikkönen

Formulatähti Kimi Räikkönen tunnetaan vakavasti ilmeestään formula-auton ratin takana. On kuitenkin muutamia erikoisia tilaisuuksia, missä jopa Kimin kasvoille syttyy pieni, mutta selkeästi hymyksi tulkittava ilme.

Tällainen tapahtuma nähtiin sunnuntaina, kun Kimi ja Minttu julkaisivat kummatkin ihastuttavan kuvan perheensä kanssa Instagram-tileillään. Yhdessä poikansa Robinin kanssa, he juhlivat Rianna-tyttären 4-vuotis synttäreitä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) jakama julkaisu


– Happy birthday to our bundle of joy who turns 4 today. We love you very much. Hyvää syntymäpäivää rakkaallemme, joka täyttää tänään 4. Rakastamme sinua todella paljon, kirjoittaa Minttu.

Kuvasta loistaa perheen iloinen tunnelma ja synttäreillä näytti vallinneen hempeän pinkki yksisarvisteema. Kimin kasvojen ilmeestä ei voi erehtyä, sillä niissä todella loistaa harvoin nähty, mutta onnellinen, hymy.

Kimi on aikaisemminkin julkaissut kuvia perheestään hänen omalla Instagram-tilillään, jolla on jo yli 2,3 miljoonaa seuraajaa. Tilillä seurataan Kimin perheen lisäksi myös miehen uraa Formula 1-sarjasssa.

Vaikka formulat vetävätkin miehen yleensä vakavaksi ja niitä kuvia nähdään julkisuudessa paljon, tuovat perhekuvat esille Kimin rennomman ja iloisen puolen. Perhe seuraa Kimiä formulareissuilla ympäri maailmaa, mutta heidän pääasiallinen kotinsa sijaitsee Sveitsissä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos