Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Presidentti Tarja Halonen käsikkäin nuoren miehen kanssa: ”Siellä se Halonen hipelöi nuorempaa miestä!”

Presidentti Tarja Halonen käsikkäin nuoren miehen kanssa: "Siellä se Halonen hipelöi nuorempaa miestä!"
Instagram / @riinamakeupart

Toimittaja ja muotiguru Sami Sykkö kertoi hiljattain kuvapäivityksensä yhteydessä lämpimistä väleistään presidentti Tarja Haloseen. Kaksikko tapasi toisensa Tanssii tähtien kanssa-finaalissa pitkästä aikaa ja tapaamisesta poiki yhteiskuva, jossa Sami pitelee 78-vuotiasta presidenttiä kädestä molemmin käsin.

”Turha ihmetellä, miksi pidän presidentti Tarja Halosta kädestä! Syy on tietenkin se, että presidentin mukaan saattaisi syntyä puheita, jos hän ottaisi kädestä minua,” Sami kirjoittaa.

”Saattaisivat kuulemma kommentoida, että siellä se Halonen hipelöi nuorempaa miestä! Halosen tilannehuumori on aina ollut vertaansa vailla!”

Sami sanoo, ettei ole sattunut presidentin kanssa samoihin tiloihin vähään aikaan.

”Emme olleet sattuneet presidentin kanssa samoihin tilaisuuksiin pitkiin aikoihin, mutta tanssi yhdistää – eli Tanssii tähtien kanssa -ohjelma!”

Sami tapasi katsomossa myös muita eduskunnan jäseniä.

”Ja loppuilta oli yhtä juhlaa – tanssin ja viihteen juhlaa. Niin hellyttäviä, kauniita, taidokkaita ja koskettavia tansseja, niin oivallisia tuomarikommentteja, ja voittaja, joka itki ennen viimeistä tanssia liikutuksesta ja myöhemmin ilosta,” Sami vielä kommentoi Tanssii tähtien kanssa-finaalia.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos