Pidetään yhteyttä

Viihde

Post Malone käytti 1,3 miljoonaa euroa timanttihampaisiin: katso video kalliista purukalustosta

Post Malonen timanttihampaat maksoivat 1,3 miljoonaa euroa
AOP

Räppäri Post Malone (27) päätti ottaa ja törsätä kunnolla uuteen purukalustoonsa. Hän nimittäin käytti noin 1,6 miljoonaa dollaria, eli 1,3 miljoonaa euroa, kahteen timanttihampaaseen. Ne asennettiin hänen kulmahampaidensa paikalle ja räppäri sanoo niiden valaisevan koko huoneen.

Kaksi 12 karaatin timanttia ovat löytäneet uuden paikan Malonen kulmahampaissa. Hampaiden valmistuksessa meni 1,5 vuotta ja koko prosessi hoidettiin kolmen hammaslääkärin toimin: Dr. Thomas Conelly, Naoki Hayashi ja Isaac Bokhoor ahersivat hampaiden parissa intensiivisesti.

Connelly sanoo, että timanttia on vaikea porata niin, ettei se hajoaisi. Siksi hampaiden valmistumisessa meni niin pitkään.

”Tuon kokoisesta timantista oltaisiin voitu lohkaista kolme tai neljä timanttia. Meidän piti haaskata siitä kaikki ylimääräinen, jotta hampaasta saatiin porattua oikean muotoinen,” Conelly sanoo Iltalehden mukaan.

Malone kertoo, että timanttihampaat toimivat tavallisten hampaiden lailla ja niillä voi syödä ja niitä voi pestä normaalisti.

Vaikka monet pitävät huolen hampaistaan ja käyvät hammaslääkärillä säännöllisesti, tässä on sellainen hammaslääkärilasku, joka ei sovi ihan jokaisen lompakolle.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos