Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Paula Koivuniemi (74) julkaisi kesäkuvan – fanit riemuissaan

Paula Koivuniemi julkaisi kesäisen kuvan
AOP

Laulajalegenda Paula Koivuniemi (74) on viettänyt jossain määrin hiljaiseloa ainakin sosiaalisen median saralla eikä häntä nähdä juuri enää julkisuudessa. Hiljattain hän kuitenkin julkaisi itsestään kesäisen kuvan Helsingin Esplanadilla seuraajiensa riemuksi.

Kuvassa Paulalla on päällään vaala farkkutakki, tummat housut ja valkoinen paita.

”Summer in the city! Kesälomaa viettäen kotikulmilla, huh hellettä,” Paula kirjoitti julkaisun yhteyteen.

”Juuri tänään mietin sinua Paula Koivuniemi, että mitä sinulle kuuluu ja voitko hyvin,” kirjoitti eräs Paulan seuraajista kuvan yhteyteen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Läheltä-piti -tilanne viime vuonna

Seiska kertoo, että viime vuonna Paula meinasi joutua vakavaan auto-onnettomuuteen, kun hänen maasturinsa melkein suistui mereen. Erään ohikulkijan ripeä toiminta pelasti tuolloin Paulan, jonka läheltä-piti -tilanne johtui hänen assistenttinsa Siru-koirasta.

”Kuulin, kuinka parkkipaikalla kahvilan edessä olevan auton kuljettaja yritti vaihtaa vaihteita ja repi niitä edestakaisin. Tai ainakin niin luulin. Auto ei ollut käynnissä lainkaan, mutta yhtäkkiä se nytkähti eteenpäin ja alkoi lipua kohti merta,” mies kertasi tapahtumia Seiskalle vuonna 2020.

Punainen maasturi oli lipunut niin kauas, että sen eturenkaat olivat jo tyhjän päällä ja auto oli pohjastaan kiinni laiturissa.

”Paula oli poissa tolaltaan sisällä autossa ratista kiinni puristaen. Hän tuntui aluksi olevan niin kauhuissaan, ettei pystynyt edes avaamaan sisäpuolelta lukossa olevaa ovea,” mies kertoo.

”Yritin saada hänet tulemaan ulos auton matkustajan puolelta, sillä auton vieressä ollut valotolppa esti kuljettajan oven avaamisen kunnolla. Paula vaikutti kuitenkin olevan sangen järkyttynyt eikä oikein ymmärtänyt puhetta. Sain kuitenkin hänet rauhoittumaan puheellani, ja Paula pääsi sujahtamaan kuljettajan ovesta ulos minun ja kaverini pitäessä autosta kiinni varmistaen, ettei se tipu mereen.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos