Pidetään yhteyttä

TV

Pamela Andersonin ystävä Courtney Love kommentoi Pam & Lee -sarjaa: ”Hävytöntä”

Pamela Andersonin ystävä Courtney Love kommentoi Pam & Lee -sarjaa: "Hävytöntä"
AOP

Uusi minisarja Pam & Lee on tulossa ulos striimauspalvelu Hulussa. Se kertoo Pamela Andersonin ja Tommy Leen kokemasta skandaalista, jonka pyörteisiin he joutuivat kuvattuaan seksivideon, joka vuoti julkisuuteen.

Pamelaa sarjassa näyttelee Lily James. Leetä näyttelee Sebastian Stan. Monet ovat kommentoineet näyttelijöiden valinnan olleen varsin onnistunut: etenkin Lily on kuin ilmetty Pamela.

Skandaali levisi taannoin ympäri maailmaa. Pari on kommentoinut minisarjaa sanomalla, että tarina on siisti, mutta tilanne itsessään ei ollut.

”Ihmiset ajattelevat, että se oli vain yksi asia, mutta todellisuudessa kyse on yksityisyydestä. Asiat menivät todella hulluiksi silloin. Onneksi nyt on erilaisia lakeja,” Lee on aiemmin kertonut.

”Tämä on vitun hävytöntä,” Courtney Love aloittaa aihetta käsittelevän Facebook-päivityksensä.

Love kertoi, että levytti uutta albumia videon vuotamisen aikoihin. Hän kertoo, että kaikki tuotannossa mukana olevat miehet katselivat videota vahingoniloisena.

”Se oli kamalaa. Kielsin kaikkia puhumasta siitä. Se tuhosi ystäväni Pamelan elämän täysin. Se mursi hänet ja hänen lapsensa,” Love kirjoitti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos