Pidetään yhteyttä

Viihde

Palaavatko Spice Girlsit valkokankaalle? 90-luvun hittielokuvalle suunnitellaan jatko-osaa

Maustetyttöjen paluu valkokankaalle
AOP

Spice Girls muistetaan yhtenä 90-luvun suosituimmista tyttöbändeistä. Spice World elokuva ilmestyi vuonna 1997 ja nyt, 25 vuotta myöhemmin, spaissarit haaveilevat jatko-osan tekemisestä.

Projektia johtaa Ginger Spice, eli Geri Horner, joka myös manageroi yhtyettä tänä päivänä. Melanie C, Mel B ja Emma Bunton ovat täysillä mukana projektissa. Spaissarit nähtiin viimeksi yhdessä stadion-kiertueella Britanniassa vuonna 2019.

Posh Spice, eli Victoria Beckham, ilmoitti kiertueen jälkeen, ettei hän enää aio osallistua yhtyeen tuleviin kiertueisiin. Muut jäsenet kuitenkin toivovat, että Victoria innostuisi elokuvasta ja palaisi yhtyeen mukaan tekemään sitä.

Taustatiedot elokuvan käsikirjoituksesta ja etenemisestä ovat vielä hieman hämärän peitossa, mutta näyttää siltä, että tytöt ovat tosissaan asian suhteen. He ovat tietolähteiden mukaan lähestyneet käsikirjoittajaa, jonka avulla projekti saataisiin käyntiin ja vietyä eteenpäin.

Alkuperäisessä Spice World elokuvassa esiintyi myös liuta tähtiä, kuten Roger Moore, Meat Loaf, Elton John ja Elvis Costello. Siitä tuli kaikkien aikojen eniten voittoa tehnyt musiikkiyhtyeen esittämä elokuva, vaikka se saikin todella paljon kritiikkiä osakseen.

Vuonna 2019 elokuvajätti Paramount Pictures ilmoitti näyttäneensä vihreää valoa Spice World elokuvan jatko-osasta animaation muodossa, jossa bändin jäsenet luotaisiin supersankareiksi. Se piti alun perin julkaista vuonna 2020, mutta sen tekeminen on todennäköisesti jäähyllä edelleen.

Spaissarit ovat aina välillä palanneet yhteen, mutta sitten heidän tiensä ovat taas eronneet. Sporty Spice Mel C summasi asian hyvin:

– Geri suurin piirtein manageroi meitä tällä hetkellä. Mutta asia on niin, että me emme oikein ole manageroitavissa.

Lähde: The Sun

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos