Pidetään yhteyttä

Kuumat

Ovatko tässä Suomen seksikkäimmät radiokaunottaret? Katso kuumat kuvat!

Ovatko Suvi ja Jenni Suomen seksikkäimmät radiojuontajat
AOP

Suomen radioalalla on viime aikoina sattunut ja tapahtunut vaikka minkälaisia muutoksia. Hiljattain Seiska kertoi, että esimerksi Me Naiset -radio-ohjelmaa juontava Jenni Alexandrova ja Radio Novan Esko Eerikäisen uusi työpari Suvi Hartlin ovat olleet otsikoissa paljon.

Kumpikin kaunis radioääni on nyt julkaissut Instagramissa kuumia kuvia. Ovatkohan tässä kenties Suomen seksikkäimmät radiokaunottaret?

Suvi aloitti Radio Novalla Eerikäisen parina aikaisemmin tällä viikolla ja he juontavat yhdessä aamuohjelmaa. Elokuussa he siirtyvät juontamaan iltapäiväohjelmaa.

Suvi julkaisi tyylikkään kuvan, jossa hän nojailee seinää vasten niukoissa vaatteissa himmeässä valaistuksessa. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä. Kuvatekstissä Suvi sanoo, että aina ei tarvitse odotella viikonloppua elämästä nauttiakseen.

Raahelainen Jenni aloitti kohutun Me Naiset -radio-ohjelman parissa. Muotisuunnittelijanakin tutuksi tullut Jenni poseeraa Gramissa myös viinilasi kädessään, mutta hän ottaa aurinkoa Saimaan rannalla Hotel Anttolanhovilla. Kuvasta päätellen hän nauttii lomasta täysin rinnoin. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos