Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ovatko Sara Chafak ja Jeffrey Lawman eronneet? Kummalista somekäytöstä kummaltakin!

Ovatko Sara Chafak ja Jeffrey Lawman eronneet?
Instagram / Sara Chafak

Sara Chafakin ja hänen avopuolisons Jeffrey Lawmanin huhutaan eronneen. Seiska kertoo, että Sara ja Jeffrey ovat kumpikin poistaneet kuvat toisistaan omilta Instagram-tileiltään ja lakanneet seuraamsta toisiaan Instagramissa.

Aikaisemmin Instagramissa oli paljon merkkejä parisuhteesta. Kumpikin osapuoli esiintyi toisen Instagram -kuvissa ja videoissa paljon. Nyt kuvia ja videoita ei ole näkyvissä enää ollenkaan. Tämä (entinen) pariskunta muutti yhteen viime vuoden puolella.

Seiska oli soitellut Saralle ja kysellyt tarkennusta asiaan. Hän ei kuitenkaan ollut kommentoinut asiaan mitään: ei kieltänyt eikä myöntänyt.

Kaksikko tapasi toisensa sattumalta kerrostalon rappukäytävässä. Sara oli tuolloi tulossa tädiltään ja Jeffrey menossa tapaamaan ystäväänsä. Varsinainen meet-cute.

Vuonna 2019 Sara ja Jeffery kumpikin kisasivat Fort Boyard Suomi -ohjelmassa samassa joukkueessa. Vaikka pariskunta piti suhteensa salassa pitkään, huhuttiin, että kipinä räiskyi jo ennen sarjan kuvausten alkua, kun Jeffrey oli rappukäytävätapaamisen jälkeen laittanut Saralle viestiä Instagramissa. Suhdesutina sai tuulta siipiensä alle, kun muun muassa Seiska uutisoi siitä, että kaksikko oli nähty yhdessä Blockfest -festareilla saman vuoden elokuussa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotsu ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos