Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nyt se on varmistettu! Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat yhdessä!

Nyt se on varmistettu! Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat yhdessä!
AOP

Viime aikoina olemme kuulleet huhuja ja juoruja Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin mahdollisesta suhteesta. Huhut vain vahvistuivat entisestään, kun JLo hiljattain tehdyssä haastattelussa ei meinannut saada sanaa suustaan tiukkojen Affleckiin liittyvien kysymysten edessä.

Nyt Yahoo on kertonut, että Affleckin ja Lopezin lähipiiri on puhunut sivu suunsa ja paljastanut pariskunnan olevan rakastunut.

Lähteiden mukaan Affleck rakastaa Lopezia sellaisena kuin hän on ja haluaa tehdä kaikkensa suojellakseen heidän suhdettaan. Tämä lienee osasyynä siihen, miksi romanssista ei olla aikaisemmin juuri puhuttu.

Lopez ja Affleck olivat yhdessä ensimmäistä kertaa vuonna 2002, jonka jälkeen he olivat kihloissa. Vaikka kihlaus purkaantui ja molemmat lähtivat omiin suuntiinsa, tunteet olivat ilmeisesti edelleen olemassa, sillä nyt pariskunta on rakastuneempi kuin koskaan aiemmin. Vuosien varrella Lopezilla ei lähipiirin mukaan ole ”koskaan ollut mitään pahaa sanottavaa Benista.”

Pariskunta on jopa viettänyt aika toistensa lasten kanssa. Benillä on kolme lasta edellisen puolisonsa Jennifer Garnerin kanssa: Seraphina, 12, Violet, 15 ja Samuel, 9. Jenniferillä on kaksoset entisen miehensä Marc Anthonyn kanssa: pojat Emme, 13 ja Max, 13.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos