Pidetään yhteyttä

Viihde

Nude Yoga Girl saa vauvan – suloiset kuvat vauvamasusta: nyt ollaan onnen kukkuloilla

Vilma Peltola saa vauvan - ihanat raskauskuvat
Instagram / Vilma Peltola

Sosiaalisesta mediasta tuttu suomalaisvaikuttaja Vilma Peltonen, eli Nude Yoga Girl Instagramissa, odottaa vauvaa. Hän jakoi hiljattain Instagramissa kolme kuvaa, joissa vauvamasu paljastuu. Hän odottaa lastaan entisen jalkapalloilijan, Lauri Dalla Vallen kanssa.

Kolmessa suloisessa kuvassa pariskunta näyttää olevansa onnensa kukkuloilla ja he syleilevät toisiaan rakastavasti. Kaunis tausta, hymyilevät vanhemmat ja suloinen vauvamasu saavat ihan jokaisen hymyilemään itsekin.

Kuvatekstissä lukee ”Meille tulee vauva!!!” Ja jos häshtägeihin on uskominen, Vilma on raskausviikolla 15. Laskettu aika on joulukuussa ja vauvaa odotetaan kuumeisesti.

Vilma on tullut sosiaalisessa mediassa tutuksi Nude Yoga Girl -nimellä. Kuten nimimerkistä voi päätellä, hän tekee joogaa alastomana. Kuvat ovat kuitenkin aina taiteellisesti otettuja, eivätkä ne paljasta mitään sopimatonta. Kuvia on tarpeen mukaan sensuroitu. Taiteelliset joogakuvat ovat keränneet tilille jo 1,4 miljoonaa seuraajaa, joiden joukkoon kuuluu muun muassa fitness tähti Kayla Itsines.

Vauvamasukuvat ovat saaneet paljon onnitteluja muun muassa julkkiksilta, joiden joukossa ovat esimerkiksi Karita Tykkä, Mikko Leppilampi, Emmi Granlund, Tuija Pehkonen ja Sabina Särkkä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön VILMA P. (@vilmape) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos