Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Noora Fagerström kertoo, kuinka Diili vaikuttaa perheen arkeen: ”Massiivisia riitoja”

Noora Fagerström kertoo, kuinka Diili vaikuttaa perheen arkeen: "Massiivisia riitoja"
Instagram / Noora Fagerström

Yrittäjä Noora Fagerström on mukana uusimmalla Diili-kaudella. Diilin kuvaukset ovat usein rankkoja ja nyt Noora avautuu Instagramissa siitä, miten heidän perhearkensa on kärsinyt pitkien kuvauspäivien takia. Perheessä on kolme lasta, joilla on kaikilla omat harrastuksensa ja treeninsä.

Diilin kuvausten aikana Nooran Petteri-puoliso on auttanut, mutta Nooran mielestä hänen pitäisi tehdä vieläkin enemmän.

”Joka päivä on jollain treenit, ja välillä kaikilla kolmella on samana päivänä ja eri paikoissa tietenkin, niin tähän kuluu aika paljon aikaa,” Noora kertoo Instatarinoissa.

Fagerström sanoo, että kotitöiden jakaminen on tuottanut heille riitoja.

”Kun olen nyt näissä kuvauksissa ja mulla on kaikki omat jutut siihen päälle ja on oikeasti tosi pitkiä päiviä, niin mähän oletan, että hän tekisi kotona jotain enemmän. Kun tulen kotiin, mun ei tarvitsisi miettiä niitä kotiasioita,” Fagerström avautuu Instagramissa.

”Toivon, että hän pesisi pyykkiä, mitä hän ei ole koskaan pessyt meidän yhdessäolon aikana. Enkä mä oikeasti edes toivo, koska en tiedä mitä siitä tulisi, mutta silti jotenkin oletan, että hän tekisi siellä kotona enemmän.”

Fagerström sanoo, että kun toiveet ja teot eivät kohtaa, aiheutuu riitoja.

”Täytyy sanoa, että meillä on tullut ihan massiivisia riitoja tämän asian takia. Hän sanoo, että on yrittänyt parhaansa ja tekee mitä pystyy ja kerkeää, ja se ei ole riittänyt mulle.”

Viime keskiviikkona parin välille repesi riita, jota myös lapset joutuivat todistamaan.

”Niitä sanoja, mitä siinä käytettiin, ei ole välttämättä hyvä sanoa lasten kuullen, mutta välillä semmosta käy. Emme ole täydellisiä siinä suhteessa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos