Pidetään yhteyttä

Viihde

Nirvanan Nevermind-albumin kannessa oleva poika on haastanut yhtyeen oikeuteen – taustalla käypä syy

Nirvanan Nevermind-albumin kannessa oleva poika on haastanut yhtyeen oikeuteen - taustalla käypä syy
AOP

Nirvana juhli hiljattain Nevermind-albuminsa 30-vuotisjuhlavuotta. Albumi ilmestyi vuonna 1991 ja Universal Music on päättänyt julkaista 30 vuoden kunniaksi erikoispainoksen Nevermind-pitkäsoitosta, kertoo TMZ. Nyt kuitenkin albumin kannessa oleva Spencer Elden niminen mies on päättänt haastaa yhtyeen oikeuteen.

Albumin kannessa setelin perässä uiva Elden on neljä kuukautta vanha. Hän sanoo, että hänen vanhemmilleen oli luvattu, että hänen genitaalialueensa ei näkyisi levyn kannessa. Näin ei kuitenkaan ole.

Spencer vaatii noin 2 miljoonan eruon korvauksia. Hän sanoo, että kuva on rinnastettavissa lapsipornoon ja että kuva ahdistaa häntä. Spencer vaatii, että kuvaa ei enää käytettäisi tai ainakin että genitaalialue sensuroitaisiin. Levyä on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta ja Spencer vaatii nyt 30 vuoden jälkeen, että kuuluisaa albumia ei enää julkaistaisi saman kannen kanssa.

Hän lisää, että 30-vuotislbumin kunniaksi julkaistava levy voisi altistaa hänet jälleen ivalle. Universal Music on julkaisemassa albumia marraskuussa ja siinä tulee olemaan 94 kappaletta ja videota sekä 70 kappaletta aikaisemmin julkaisematonta materiaalia. Nähtäväksi jää, mitä albumin kannelle tulee tapahtumaan.

Nirvanan Nevermind-albumin kannessa oleva poika on haastanut yhtyeen oikeuteen - taustalla käypä syy

AOP

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos