Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Niko Saarinen rankan eron jälkeen – ”En osannut laittaa asioita tärkeysjärjestykseen”

Niko Saarinen Himos Juhannus festareilla rankan eron jälkeen
AOP

Rankan eron hiljattain kokenut Niko Saarinen näyttää viihtyvän Himoksen loppuunmyydyillä juhannusfestareilla. Himokselle odotetaan viikonlopun aikana yhteensä 5 000 kävijää, joka on vain kolmannes festareiden normaalista kävijämäärästä. Pandemian takia huomioon on otettu paljon eri seikkoja.

– Himos kohtelee hyvin! BOOOM! hehkuttaa Niko kuvatekstissä.

Niko erosi aikaisemmin tässä kuussa rakkaastaan ja avautui rankasta erosta myös omassa podcastissaan. Vuosi on ollut todella haastava ja hänellä on ollut paljon töitä. Sen takia eron alkushokista selvittyään Niko myönsi itsekin, ettei hän ollut osannut laittaa asioita tärkeysjärjestykseen parisuhteessaan.

Hän oli kuitenkin heittäytynyt täysillä mukaan suhteeseen, joten eron aika oli todella raskasta. Siihen ei kuitenkaan liittynyt mitään sen ylimääräisempää draamaa ja Niko onkin kertonut olevansa edelleen hyvissä väleissä ex-rakkaansa kanssa.

Hän otti myös asiasta opikseen ja ymmärtää nyt, kuinka tärkeää on se, että rakkauden eteen tehdään töitä. Hän ei aio enää pitää vastapuolta itsestäänselvyytenä, vaan kunnioittaa häntä ja antaa enemmän aikaa parisuhteelle.

Himos Juhannus tapahtumaa juontaa tänä vuonna Diili-voittaja Sointu Borg. Esiintyjinä nähdään todella kova kattaus Suomen kuumimpia artisteja. Tunnelma on katossaan, sillä erilaisten rajoitusten takia festareita ei ole järjestetty Suomessa yli vuoteen.

Lauantai on festareiden viimeinen päivä, jolloin lavalle nousee muun muassa Antti Tuisku, BEHM, Gettomasa ja Irina. Loppuunmyyty Himos Juhannus järjestetään tänä vuonna jo 22. kerran.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos