Pidetään yhteyttä

Viihde

Niko Ranta-aholta mielenkiintoinen Instagram-päivitys: pyytää seuraajiltaan palvelusta

Niko Ranta-aholla seuraajilleen kummallinen pyyntö
Instagram / Niko Ranta-aho

Huumausainerikoksesta pitkän vankilatuomion saanut Niko Ranta-aho on tehnyt hiljattain mielenkiintoisen Instagram-päivityksen. Niko onkin viettänyt hiljaiseloa Gramissa sattuneesta syystä, mutta nyt hän pyytää seuraajiltaan palvelusta (huomaa, että on mahdollista, että joku muu hallinnoi Nikon Instagramia). Viimeisin päivitys oli joulukuulta 2020.

Hän pyytää nyt seuraajiaan kirjoittamaan ja lähettämään hänelle kortteja, leffoja ja muuta viihdykettä. Seiska kertoo, että Niko on ollut eristyksissä 23 tuntia päivästä. Hän saa ulkoilla valvotusti tunnin päivässä.

”Viimeisestä kahdesta vuodesta 1,5 vuotta yksin eristettynä. Kaikesta huolimatta pilke silmäkulmassa on säilynyt ja vihdoin saan olla yhteydessä sinne muurien ”paremmalle puolelle”,” Niko kirjoittaa Instagramissa. Lisäksi hän jakoi osoitteen, jonne kirjeitä ja muuta voi lähettää.

”Niko on eristettynä 23 tuntia vuorokaudesta. Tämän lisäksi hän saa ulkoilla valvotusti tunnin päivässä itsekseen. Niko saa myös valvotusti pitää yhteyttä perheeseensä,” Nikon asianajaja Hannu Kaitaluoma kertoi median edustajille.

Niko sai ensimmäisessä Katiska-vyyhdissä 11 vuotta vankeutta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos