Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Niko Nousiaisen suuri suru – Saatteli rakkaan perheenjäsenen viimeiselle matkalle

Niko Nousiaisen rakas Papu-koira jouduttiin lopettamaan
AOP

Tosi-tv-tähti ja radiojuontaja Niko Nousiainen koki raskaan menetyksen, kun hänen koiransa jouduttiin lopettamaan. 9-vuotias Papu on ollut tuttu näky Nikon Instagram päivityksissä. Jo aikaisemmin selväksi on käynyt se, että koiralla oli paljon erinäisiä sairauksia.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lepää rauhassa rakas! Suru on suunnaton! Koti ei tunnu kodilta ilman sinua! Niko aloittaa kuvatekstissään.

Papu on ollut todella tärkeä perheenjäsen ja uskollinen kumppani Nikolle. Hänen julkaisustaan voi tuntea sen menetyksen tuoman surun, jota Niko nyt kokee.

– Olit tukenani elämäni isoimmissa muutoksissa, kun kukaan muu ei ollut! Nyt on sinun aika levätä! Toivottavasti olin sinulle hyvä, koska sinä olit minulle paras! hän kirjoittaa kauniisti.

Kommentit ovat täynnä osaaottavia viestejä sekä sydän- ja itkuemojeja. Monet julkisuudesta tutut Nikon ystävät ovat osoittaneet tukensa. Heidän joukossa on myös Nikon ex-tyttöystävä Sofia Belórf.

Vain muutama viikko aikaisemmin Papu oli käynyt rankoissa verikokeissa, joista Niko kertoi kuvien kera. Papu oli kuitenkin seikkaillut muuten hyvän tuulisena eri paikoissa Nikon kanssa kesän aikana.

Vuonna 2018 Niko menetti Papun rakkaan ystävän Putten. Tuolloin hän julkaisi myös erittäin tunteikkaan päivityksen Putten kuolemasta, jossa hän kertoi Papun kaipaavan ystäväänsä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos