Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nämä ovat Kim Kardashianin tykätyimmät kuvat: 6 miljoonaa tykkäystä karvaisessa Lamborginissa!

Kim Kardashianin karvainen Lambo sai 6 miljoonaa tykkäystä
Kim Kardashian

Kim Kardashian on tuttu sometähti, muoti-ikoni ja seurapiiristara. Hänet on myös nähty sarjassa Kardashianit. Lisäksi Kim on myös menestyvä yrittäjä. Nainen on siis varsin kiireinen arkielämässään bisnestä pyörittäessään ja äitinä hääräämisessä. Hänellä on kuitenkin aikaa ottaa kuvia Instagramiin, jossa miljoonat fanit seuraavat silmä kovana Kimin elämää ja tyyliä.

Kimin kuvat saavat hetkessä miljoonia tykkäyksiä ja paljon kommentteja. Toiset kuvat saavat kuitenkin enemmän tykkäyksiä kuin toiset ja alle olemme keränneet joitakin seuraajien suosikkikuvia. Näillä kuvilla on useita miljoonia tykkäyksiä, eikä syyttä! Kuvissa nimittäin nähdään paljasta pintaa ja asuja, jotka jättävät vain vähän arvailujen varaan.

Yksi viimeisimmistä kuvista on saanut 4,5 miljoonaa tykkäystä ja 24 000 kommenttia. Kimillä on päällään bikinit ja kädessään taco. Kuvatekstinä lukee ”Onko jo taco-tiistai?”

Muutama päivä sitten julkaistu selfie puolestaan sai 4 miljoonaa tykkäystä, eikä ihme: Kimin upeat hiukset, kaunis meikki ja uhkea povi ovat pääosassa.

Aikaisemmin viime viikolla julkaistussa allaskuvassa on 3,8 miljoonaa tykkäystä ja näemme Kimin upean vartalon, jota peittävät vain pienet bikinit. Nyt on kuuma kuva!

Jopa 6 miljoonaa tykkäystä keränneessä kuvasarjassa Kimilla on päällään mukavan oloiset vaatteet, jotka halaavat hänen kehoaan samalla, kun hän esittelee valkoista karva-Lamboa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos