Pidetään yhteyttä

Viihde

Naiskoomikon kannanotto Twitteristä alkunsa saaneeseen somekohahdukseen: ”Ahdistelussa ei ole mitään hauskaa!”

Naiskoomikon jykevä kannanotto Twitteristä alkunsa saaneeseen keskusteluun
Instagram / Illusia Sarvas

Kun somevaikuttaja ja toimittajan tunnettu Miisa Nuorgam kertoi torstaina Twitterissä oman kokemuksensa erään stand up -kiertueen kokemuksista, hän sai aikaan kiivasta keskustelua. Viihdemaailma kohahti ja monet koomikot ottivat kantaa asiaan.

Nuorgam kertoi Twitterissä kokeneensa seksuaalista häirintää työskenneltyään koomikko Sami Hedbergin kanssa vuosia sitten. Nuorgam syytti koomikko Zaania samassa hengenvedossa. Iltasanomat kertoo, että kumpikin on sittemmin kiistänyt Nuorgamin väitteet.

Naiskoomikko Illusia Sarvas julkaisi sitten omalla Instagram -tilillään kannanottonsa asiaan. Tähän tarttuivat myös monet muut. Sarvas kirjoittaa Instagramissa seuraavaa:

”Tämä on koomikoiden kannanotto suomalaisen stand upin turvallisuuden puolesta. Suhtaudumme erittäin vakavasti ja huolestuneina tietoihin alallamme tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä ja ahdistelusta.”

Hän lisää vielä:

”Meidän työmme on tehdä ihmisten olo mukavaksi ja hyväntuuliseksi. Se ei ole mahdollista, jos yksikään mukana oleva joutuu pelkäämään oman koskemattomuutensa puolesta. Häirintä ja ahdistelu eivät ole vitsejä eikä niissä ole yhtään mitään hauskaa. Siksi niille ei ole minkäänlaista sijaa suomalaisen stand upin parissa.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos