Pidetään yhteyttä

Viihde

Nainen on käyttänyt yli 40 000 euroa saavuttaakseen ”täydellisen” lookin – katso video!

Nainen on käyttänyt yli 40 000 euroa saavuttaakseen "täydellisen" lookin - katso video!
Youtube / Truly

Serena-niminen nainen on käyttänyt jo yli 40 000 euroa (50 000 dollaria) saavuttaakseen mahdollisimman täydellisen kehon. Hän sanoi, että on koko elämänsä ajan halunnut olla mahdollisimman feminiininen ja kaunis. Serena ei halua näyttää keneltäkään muulta eikä muistuttaa nukkea, mutta sen sijaan hän haluaa saavuttaa täydellisen kehon.

Hooked on the Look -sarjassa Serena kertoo, että hän on teettänyt rintojen suurennusleikkauksen, laittanut täytettä leukaan, poskiin ja huuliin, teettänyt nenäleikkauksen ja käyttänyt Botoxia. Nyt suunnitelmissa on vielä toinen rintojen suurennusleikkaus, jossa on tarkoitus suurentaa Serenan jo ennestään uhkeaa povea.

Serena aloitti kehonsa muokkaamisen 18-vuotiaana ja siitä saakka matka on vain jatkunut. Hänen pitkiä, blondeja hiuksiaan ihaillaan kaduilla ja hän pukeutuu mielellään näyttävästi. Nykyään Serena tekee musiikkia ja rakastaa julkisuudessa olemista ja tyylinsä esittelemistä. Serena on ollut yhdessä poikaystävänsä kanssa 3 vuotta ja hän kertoo tukevansa Serenaa kehonmuokkausmatkallaan.

Serena rakastaa korokenkiä ja ajelee kaupungilla pinkillä autollaan: ei ole mikään ihme, että hän on näyttävä näky.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos