Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näe Sanna Marin festarilavalla: taustalla tärkeä syy

Näe Sanna Marin festarilavalla: taustalla tärkeä syy
Instagram / Sanna Marin

Helsingin Suvilahdessa järjestetään Flow-festarit viikonloppuna 12.-14.8. Lavalle astelee tuttuja ja suosittuja nimiä, kuten Nick Cave & The Bad Seeds, Burna Boy, Jamie xx, Michael Kiwanuka, JARV IS…, Princess Nokia ja monia muita. Heidän lisäkseen festareilla nähdään myös Suomen pääministeri Sanna Marin.

”Flow Festival ottaa osaa myös yhteiskunnalliseen keskusteluun järjestämällä Flow Talks -kokonaisuuden. Yhteistyössä Music Finlandin ja kuuden musiikkialan järjestön kanssa Flow-perjantaina järjestetyssä paneelissa keskustellaan elinvoimaisen ja kansainvälisen musiikkialan edistämisestä,” kerrotaan Flow’n lähettämässä tiedotteessa.

Sanna Marin on osa panelia, jossa on myös mukana muita ministeri- ja puoluejohtotason päättäjiä, kuten Maria Ohisalo ja Eeva Kalli.

”On aika siirtää fokus kysymyksestä ”onko kulttuuri tärkeää” siihen, miten kulttuurialan tulevaisuutta rakennetaan. Tätä keskustelua tulee käydä avoimesti ja ratkaisukeskeisesti kaikkien eri puolueita ja instansseja edustavien tahojen kanssa. Olen valtavan iloinen siitä, että keskusteluun osallistuu keskeisimpiä suomalaisia päättäjiä,” Music Finlandin toiminnanjohtaja Kaisa Rönkkö kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos