Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Missikaunotar Rosanna Kulju uima-altaalla – Bikinit paljastavat upean kropan

Rosanna Kulju juhannuksen vietoissa upeissa bikineissä

Kauneuskilpailualan yrittäjänä toimiva Rosanna Kulju muistetaan myös vuoden 2015 Miss Helsinkinä. Missikaunotar poseeraa todella näyttävässä kuvassa uima-altaalla bikinit yllään. Hyvä juhannussää onkin suosinut lomailijoita ympäri Suomea ja auringosta on päästy nauttimaan lähes joka puolella.

– Hauskaa juhannusta jengi, kirjoittaa Rosanna kuvatekstissään.

Kommenteissa toivotellaan takaisin hyvää juhannusta ja ihastellaan kaunottaren upeaa kuvaa.

– Ihana Rosanna! Ihanaa juhannusta!

– Upee kuva ja niin on nainenkin!

– Todella kaunis kuva! Hyvää juhannusta kaikille!

Rosanna lähti juhannuksen viettoon perjantaina jonnekin päin Pohjanmaata, selviää hänen aikaisemmasta Instagram-julkaisustaan. Siinä hän harmitteli, ettei Pohjanmaalta oikein löytynyt perunasalaattia ja tiedusteli, mitä ovat hänen seuraajiensa must-jutut juhannuksena.

Rosanna on muutenkin melko aktiivinen sosiaalisen median puolella ja hänen Instagramissaan on kuultu muun muassa remontista, jota hän teki uuteen kotiinsa. Siellä Rosanna oli kaatanut seiniä ja muuttanut täysin asunnon säilytysjärjestelmää. Myös pintoja oli uudistettu hänen omaan makuunsa sopivammaksi. Hän on päässyt jo muuttamaan asuntoon, mutta remontti on edelleen kesken.

– Jos saisit toivoa ihan mitä vaan just nyt niin mitä se olisi? Mä toivoisin, että mun asunto olisi valmis ja nostaisin maljan siellä mulle rakkaiden ihmisten kanssa, jonka jälkeen juhlittaisi ravintolassa aamuun asti, Rosanna Kulju avautui tunteistaan remontin keskellä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos