Pidetään yhteyttä

Viihde

Minttu Räikkönen paljasti: perheen suunnitelmat muuttuvat täysin, kun Kimi jättää formulat taakseen

Minttu Räikkönen paljasti: perheen suunnitelmat muuttuvat täysin, kun Kimi jättää formulat taakseen
AOP

Formulakuski Kimi Räikkönen on jättämässä Formulat taakseen tämän kauden jälkeen. Kimillä on takanaan pitkä ura F1-kuskina ja hän on ajanut muun muassa Ferrarin ja Alfa Romeon leivissä. Nyt hän on kuitenkin päättänyt, että kisaaminen saa jäädä sikseen. Iltasanomat kertoi hiljattain, mitä Räikkösten suunnitelmissa on, kun kausi on pulkassa.

Räikköset ovat olleet sidottuna tiukkaan aikatauluun jo pitkään, sillä F1-kisoja päästään seuraamaan useampaan kertaan kuukaudessa. Maailman kolkasta toiseen lentäminen on aikaa vievää ja Kimillä on ollut tarkat suunnitelmat aina koko kaudelle.

Nyt arki tulee kuitenkin muuttumaan täysin. Minttu paljasti Me Naiset Radion haastattelussa, että Kimi ja hän eivät pidä tiukkojen suunnitelmien luomisesta. Ajatuksena on kuitenkin viettää enemmän aikaa perheen kanssa.

Aikatauluttomuus houkuttaa

”On ihan auki, että mitä tapahtuu ensi vuonna, mutta pitkälle reissulle lähdemme koko perheen kanssa sitten, kun hommat ovat ohi. Ehkä ne sitten siellä selviävät ne tulevaisuuden jutut,” Minttu Räikkönen kertoi.

”Se, mitä odotan tämän myötä, on se aikatauluttomuus. Totta kai on lasten koulut ja harrastukset ja mun omat juttuni, mutta sitä odotan, ettei ole sellaista hirveää aikataulua, minkä mukaan aina eletään,” Minttu sanoi Me Naiset Radiossa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos