Pidetään yhteyttä

Viihde

Minni Hiiren ikonen asu sai uuden ilmeen, mutta kaikki eivät olleet tyytyväisiä – ”Oletteko tulleet hulluksi? Se on kamala.

Minni Hiirelle uusi sininen housupuku
AOP

Walt Disneyn ikoninen hahmo Minni Hiiri, Mikki Hiiren pitkäaikainen mielitietty, saa nyt merkittävän päivityksen vaatekaappiinsa maaliskuussa vietettävän ”Women’s History Month” -kuukauden kunniaksi, yhtiö kertoi.

Minnin klassiset valkoiset hanskat, punainen rusetti, punainen pilkullinen mekko, ja matalakorkoiset kengät, debytoi ensimmäisen kerran vuonna 1928. Brittisuunnittelija Stella McCartney sai nyt suunnitella Minnille modernimman ilmeen vuonna 2022.

”Halusin Minnin käyttävän ensimmäistä housupukuaan Pariisin Disneylandissa, joten olen suunnitellut yhden ikonisista asuistani – sinisen smokin – käyttämällä vastuullisesti hankittuja kankaita”, McCartney sanoi virallisessa tiedotteessa. ”Tämä uusi ilme hänen pilkulliseen asuunsa tekee Minni Hiirestä edistyksen symbolin uudelle sukupolvelle.”

Asunmuutos on saanut sekä kohteliaisuuksia että kritiikkiä julkisuuden henkilöiltä. Housupuvuistaan ​​tunnettu entinen ulkoministeri Hillary Clinton twiittasi ”Très chic!” – kun taas poliittinen kommentaattori Candace Owens kritisoi uutta ulkoasua Fox News -haastattelussa.

 

Myös Disneyland Parisin oma twitterpäivitys sai kehuja, mutta myös paljon myös järkyttyneitä kommentteja.

”Oletteko kaikki tulleet hulluksi? Se on kamala. Näyttää siltä, että hän olisis menossa nukkumaan. Tarkoitan, hän voi, ei ole paljon nähtävää hänen 30-vuotispäivänään”, eräs kommentoi.

”Ei hitto. Jos aiot vaihtaa mekkoa, pysy ainakin punaisen, valkoisen ja mustan väriteemassa. Mistä tuo sininen tuli??”, yksi kommentoijista lisäsi.

Minnin asumuutos on osa tempausta, jonka on järjestetty Pariisin Disneylandin 30-vuotisjuhlan kunniaksi. Yhtiö sanoi myös, että McCartney markkinoi Minnie Mouse T-paitaa kansainvälisen Naisten Oikeuksien päivänä. Tämä T-paita tulee saataville yksinoikeudella verkossa ja Stellan myymälöissä 8. maaliskuuta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos