Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Mikael Konttisen perhettä yhdistää kummallinen asia: kotona riittää pieruhuumoria

Mikael Konttisen perhettä yhdistää kummallinen asia
AOP

Laulajana tunnettu ja lentäjänäkin toiminut Mikael Konttinen ja Lola Odusoga alkavat syksyllä juontaa AlfaTV:llä nähtävää sarjaa Syksyn sävel.

Seiska tavoitti Mikaelin ja kyseli hänen kuulumisiaan.

Ennen syksyllä alkavaa juontourakkaa Konttinen on kiertänyt perheineen muun muassa leirintäalueita ja viettänyt perheen kanssa laatuaikaa.

”Meillä on neljä lasta, vanhin on 10-vuotias ja nuorin 1,5-vuotias, joten säpinää riittää. Kesä on mennyt kyllä tosi nopeasti,” Mikael kertoi Seiskalle AlfaTV:n lehdistötilaisuudessa.

Hän kertoo, että kotona huumori on tärkeä osa heidän arkeaan ja että asioille pitää osata nauraa.

”Esimerkiksi vaipparallin keskellä elämä ei todellakaan ole aina loistokasta. Kaikesta selviää huumorilla. Lisäksi on pakko sanoa, että lapsemme nauttivat erityisesti pieruhuumorista, jolle itsekin nauran.”

”Välillä pitää kuitenkin ojentaa lapsia, että ihan kaikissa tilanteissa ei voi sellaista huumoria heittää. Silloin pitää itse nauraa vähän salassa, etteivät lapset saa huonoa esimerkkiä,” Mikael nauraa.

Mikael kertoi Seiskalle haaveilevansa radiojuontamisesta.

”Hiljaisina talvikuukausina olisi kiva olla radiojuontajana. Aiemmin ei ole tullut tätä toteutettua, kun on ollut kaksi aktiivista työtä muusikkona ja lentäjänä. Nyt tuleva talvi voisi kuitenkin olla sellainen, että olisi aikaa tähän projektiin,” Mikael sanoo.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos