Pidetään yhteyttä

Viihde

Miitta Sorvali ajaa Kittilään ennemmin kuin lentää: matkaan kuluu useampi päivä

Miitta Sorvali matkustaa ennemmin autolla kuin lentäen
AOP

Näyttelijä Miitta Sorvali (65) kertoi hiljattain Seiskalle, että vapaa-ajallaan hän pitää matkustelusta miehensä kanssa. Mutta lentämisen sijaan matkustaminen hoidetaan autolla ajaen. Hän pitää etenkin kotimaanmatkailusta ja kertoo, että pohjoisessa sijaitsevalle Kittilän maatalolle ajaessaan matkaan kuluu useampi päivä.

”Matka on noin 1100 kilometriä pitkä. Otamme jokaiselle reissullemme eri reitin joskus länsirannikon kautta ja joskus idän kautta. Ajelemme aina pienempiä sivuteitä, joilla pysähdellään ja kierrellään,” Miitta kertoi Seiskalle.

”Emme mene moottoriteitä, emmekä poikkea isojen ketjujen bensa-asemille. Pidän aivan sellaisista pikkuruisista paikoista, koska niissä on paljon mukavampaa kahvitella,” hän lisää.

Sorvalilla on myös saaritontti Itä-Suomessa. Siellä on tarkoitus aloittaa pian kaatamisurakka.

”Haaveilen, että projekti pääsisi syksyllä kunnolla käyntiin. Se on yksi unelmistani. Aiomme rakentaa sinne pienen mökin,” Sorvali sanoo.

Kasvit tuovat Miitalle iloa ja hän viettää mielellään aikaa myös Helsingissä, jossa hänellä on huomiota vaativa puutarha.

”Saan puutarhanhoidosta iloa elämääni. Rakastan mennä ennen keskipäivän kuumuutta ulos ja nyppiä kukkien kuihtuneita nuppuja pois. Sellaiset aamuhetket ovat ihania. Minulla on niin orvokkeja kuin pelargonejakin hoivattavana. Lisäksi rikkaruohojen kitkeminen on mieleeni.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos