Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Megan Foxilla on dysmorfinen ruumiinkuva – epävarmuus ja inho omaa kehoa kohtaan seuraavat

Megan Foxilla on dysmorfinen ruumiinkuva - epävarmuus ja inho omaa kehoa kohtaan seuraavat
AOP

Maailman kauneimmaksi naiseksikin tituleerattu Megan Fox tunnetaan kauneusihanteena ympäri maailmaa. Hänen kauniita kasvojaan ja upeaa kroppaansa on vaikea olla tuijottamatta ihastuksen vallassa. Fox itse ei kuitenkaan näe omaa kehoaan samalla tavalla kuin muu maailma: hänellä on dysmofrinen ruumiinkuvan häiriö, kertoo People.

Dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä kärsivä henkilö on vakuuttunut oman ulkonäkönsä epämuotoisuudesta, viallisuudesta tai rumuudesta. Epäily omaan ulkonäköön liittyvästä poikkeamasta voi liittyä mihin ruumiinosaan tahansa; useimmiten kyseessä on kuitenkin jokin ulospäin näkyvä ruumiinosa. (Terveyskirjasto)

”Kyllä, minulla on dysmorfinen ruumiinkuvan häiriö. Sisälläni on paljon syvää epävarmuutta,” hän kertoo tuoreessa GQ Style -lehden haastattelussa.

Hän muistuttaa, että koskaan ei voi tietää, mitä toinen ihminen kantaa sisällään.

”Voimme katsoa muita ja miettiä: onpa hän kaunis, hänen elämänsä on varmasti helppoa. Todennäköisesti he eivät kuitenkaan tunne niin itsestään,” Fox sanoo People-lehdelle.

Hän kertoi aiheesta jo aikaisemmin Jennifer’s Body -elokuvan jälkeen.

”Kehoani seksualisoitiin jatkuvasti elokuvissa ja mediassa. Se ei ollut vain tuo elokuva, vaan se oli osa jokapäiväistä elämääni. Se oli osa jokaista projektia, jonka parissa työskentelin,” Fox sanoo.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos