Pidetään yhteyttä

Viihde

Matilde Neuvonen elää kallista elämää Instagramissa: syö riisipuuroa ostaakseen seuraavan kalliin asian esiteltäväksi

Matilde Neuvonen elää kallista elämää Instagramissa
Instagram / Matilde Neuvonen

Suomalais-tanskalainen Matilde Neuvonen (24) elää DR.dk:n mukaan kallista elämää Instagramissa, vaikka hänen oikea elämänsä ei ole ihan sitä, miltä näyttää.

Matildelle on tärkeää esitellä kalliita tavaroita ja asioita Instagramissa. Matilden kuvia katsoessa huomaakin, että hän näyttää elävän luksusmaista elämää – tai niin hän ainakin haluaa asian maailmalle esittää.

Siivoustöitä ja riisipuuroa

Matildella on tavallinen työ: hän herää kello viisi joka aamu lähteäkseen tekemään siivoustöitä. Se on kuitenkin kaiken arvoista, jotta hän voi julkaista uuden, upean kuvan Instagramissa. Hän sanoo syövänsä mielellään riisipuuroa säästääkseen seuraavaa kallista tavaraa tai asiaa varten.

Matilde kertoo, että hiljattain hän osti kissanpennun, joka maksoi 3 500 Tanskan kruunua, eli noin 470 euroa. Hän ei halunnut tavallista kissaa, vaan todella söpön ja ennen kaikkea harmaan kissanpennun, jotta sen voi ottaa mukaan jokaiseen Insta-kuvaan. Hän kertoo myös harkitsevansa samanvärisen koiran hankkimista, jotta kissan ja koiran väritys sopivat yhteen – ja näin ollen myös Instakuviin.

”Ajattelen aina kuvina,” Matilde kertoo.

Hän sanoo myös, että hän on oma itsensä Instagramissa, mutta hän haluaa valita itse, minkä osan itsesään näyttää maailmalle.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos