Pidetään yhteyttä

TV

Marvel-elokuvien ensimmäinen seksikohtaus nähdään uudessa Eternals-elokuvassa – keskusteluja käyty paljon

Marvel-elokuvien ensimmäinen seksikohtaus nähdään uudessa Eternals-elokuvassa - keskusteluja käyty paljon
AOP

Tähän mennessä Marvel-sarjan elokuvat ovat olleet seksittömiä, mutta uusimmassa Eternals-elokuvassa nähdään sarjan ensimmäinen seksikohtaus, kertoo IndieWire. Eternals-elokuva on tulossa ulos 3. marraskuussa.

Elokuvan juoni on pidetty salassa, joten vielä ei tiedetä, ketkä elokuvassa tulevat harrastamaan seksiä. On kuitenkin epäilty, että se tulisi tapahtumaan kolmiodraaman osana olevista Sersistä (Gemma Chan), Ikariksesta (Richard Madden) ja Danesta (Kit Harington).

Ohjaaja Chloé Zhao kertoi, että hänen mielestään seksikohtauksen näyttäminen elokuvassa on tärkeää.

”Siitä hetkestä [kun tulin mukaan] siihen, mitä elokuvassa näkyy, kävimme paljon keskustelua siitä, miten tämä tulisi tehdä. Mielestäni Marvel Studiosilla on nyt halu tehdä asioita eri tavalla,” Zhao sanoo.

Hän haluaa näyttää elokuvassa hahmojen moniulotteista rakkautta.

”On kaunista, että voimme näyttää kaksi ihmistä, jotka ovat rakastuneita toisiinsa paitsi tunteellisesti ja älyllisesti, myös fyysisesti, ja että monet ihmiset pääsevät näkemään seksikohtauksen, joka osoittaa heidän rakkautensa ja hellyytensä,” Zhao sanoo.

Kriitikot ovat kuitenkin sanoneet, että seksikohtaus tulee olemaan ”hyvin kesy.” Toistaiseksi ikärajaa ei olla määritelty elokuvalle Suomessa.

Alta näet elokuvan trailerin. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos