Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Martina Aitolehden Hannu-rakasta syytetään raiskauksesta: kiekkoilija avautui sosiaalisessa mediassa

Martina Aitolehden Hannu-rakasta syytetään raiskauksesta
Instagram / Hannu Pikkarainen

Martina Aitolehden puolisoa jääkiekkoilija Hannu Pikkaraista syytetään raiskauksesta, kertoo Seiska. Tietojen mukaan tapaus sattui 14. kesäkuuta vuonna 2020.

Jos syytteestä tulee tuomio, Pikkarainen voi saada vankeustuomion. Pikkarainen ei ole kommentoinut asiaa medialle, mutta avautui asiasta Instagramissa harmaan kuvan saattelemana.

”Haluan nyt olla teille avoin ja kertoa omalla suullani rohkeasti ja rehellisesti, että olen joutunut tilanteeseen jossa minua epäillään seksuaalirikoksesta. Tapahtuman ajankohta sijoittuu yli vuoden taakse ja osallisena oli lisäkseni hyvin tuntemani nainen. Näkemyksemme tapahtuneesta ovat erilaiset.

Asia on edelleen vireillä ja sen kanssa on ollut vaikea elää. Mä en silti anna tän murtaa mua, vaan jatkan elämää, oli oikeuden päätös mikä tahansa. Olen luonteeltani kiltti ihminen enkä todellakaan tekisi kenellekään tällaista. Elämässäni on ollut paljon vastoinkaymisiä ja tiedän selviäväni tästäkin. Onneksi mulla on maailman parhaita ihmisiä lähellä jotka tukee mua tässäkin asiassa. 2021 on ollut mulle hieno vuosi enkä anna tämänkään pilata sitä enkä tulevaisuutta.

Me kaikki ihmiset kohdataan elämässä erilaisia vastoinkäymisiä ja epäoikeidenmukaisuutta ja haluan myös tällä ulostulolla kannustaa kaikkia jaksamaan niistä yli vaikka kuinka pahalta tuntuisi.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos