Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maisa Torpan vauva syntyi!

Maisa Torpan ja Mikko-puolison vauva on syntynyt
AOP

Iltalehti kertoi ensimmäisenä aamun ilouutisesta: Maisa Torpan ja Mikko-puolison vauva on syntynyt torstaina 29. heinäkuuta!

Maisa Torppa ilmoitti syntymästä omalla yksityisellä Instagram-tilillään, jolla on noin 100 000 seuraajaa.

– Eilen illalla maailmaan saapui kaunein ja täydellisin tyttövauva. Aivan mielettömät kiitokset maailman ihanimmalle ja taitavimmalle HUS:n Hyvinkään synnytysosaston henkilökunnalle. Jos synnytys voi olla nautinto, niin mulle se oli juuri sitä. Uskomattoman ihana kokemus, Torppa kirjoittaa päivitykseensä.

Kaikesta päätellen synnytys on siis sujunut ongelmitta ja sekä äiti että vauva voivat hyvin. Maisalla on vuonna 2012 syntynyt poika aikaisemmasta avioliitosta Atte-nimisen miehen kanssa. Liitto päättyi kuitenkin hyvin nopeasti eroon.

Tämän jälkeen Maisa seurustelu rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa ja he olivat kihloissakin. Maisa tuli raskaaksi, mutta sai omien sanojensa mukaan keskenmenon vuonna 2019. Kun Latvalan ja Maisan oli määrä avioitua, he erosivatkin johtuen Maisan salasuhteesta toiseen mieheen.

Salasuhteen kohteena ollut it-alalla työskentelevä Mikko on Maisan nykyinen puoliso ja myös juuri syntyneen lapsen isä. Mikolla on tämän lisäksi leikki-ikäinen tytär hänen aiemmasta suhteestaan. He menivät naimisiin vain 4 kuukauden seurustelun jälkeen helmikuussa 2020. Vauvauutiset julkistettiin tammikuussa 2021, kun Maisa ilmoitti olevansa raskaana.

Lämpimät onnittelumme Maisalle ja Mikolle perheenlisäyksestä!

Lähde: Iltalehti

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos