Pidetään yhteyttä

TV

Maajussille morsian ohjelmasta tutut Tuomas ja Heidi: avio-onni ei kestänytkään

Maajussille morsian -ohjelman Heidi ja Tuomas avioeron partaalla
Instagram / Stefano Douaihy

Seiska kertoo, että vuonna 2014 esitetyn Maajussille morsian -ohjelman Tuomas ja Heidi ovat hakemassa avioeroa.

Seiska oli vahvistanut huhut Pohjanmaan käräjäoikeudesta ja Heidi on hakenut avioeroa jo 17.6. Tällä hetkellä lausuntoa odotetaan vielä Tuomakselta, joten harkinta-aika ei ole vielä alkanut. Vaikka Seiska tavoitti Tuomaksen, hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida asiaa.

Tuomas kosi Heidiä hänen syntymäpäivänään vuonna 2014. Yhteisen lapsen he saivat vuonna 2016, jonka jälkeen onnellinen isä kommentoi asiaa seuraavasti. Kummallaki oli entisestä liitosta jo yksi oma lapsi.

”Pitkäaikainen haaveemme toteutui vihdoin! Fiilikset ovat tällä hetkellä todella hyvät. Tunteet olivat pinnassa, kun sain lapsen ensimmäisen kerran syliini,” Tuomas kertoi Seiskalle tuolloin.

”Ehdimme toivoa pitkään, että perheemme kasvaa vielä yhdellä lapsella ja pääsemme yhdessä Heidin kanssa kokemaan yhteisen lapsen tuoman ilon. Koen, että olemme nyt yhtenäinen perhe,” hän jatkoi.

Tuomas pitää maitotilaa Kaustisilla ja ohjelmasta morsiameksi löytyi Heidi. Avio-onnea kesti seitsemän vuotta, mutta ilmeisesti nyt on eron aika.

Instagramissa Maajussille morsian -ohjelmaan liittyviä julkaisuja voi etsiä häshtägillä #maajussillemorsian.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos