Pidetään yhteyttä

TV

Maajussi-Royn upea muodonmuutos: painoa putosi ja vyötärö kaventui – katso kuvat!

Roy Rissasen upea muodonmuutos
Instagram / Roy Rissanen

Kanadalaissuomalainen Roy Rissanen (49) tuli monille tutuksi ohjelmasta Maajussille morsian maailmalla. Hän aloitti tammikuussa 2021 muodonmuutoksen, joka lähti melkoisen hienosti vauhtiin. Hän on hiljattain julkaissut Instagramissa kuvaparin muodonmuutoksestaan ja huomaamme, että puolessa vuodessa on todellakin tapahtunut suuri ero.

Kaksi vuotta sitten kuvattu Maajussille morsian maailmalla -ohjelma tuli vasta hiljattain televisiosta. Roy valitsi parikseen Sannan, mutta suhde ei kestänyt kauaa. Hän kertoi Iltalehdelle seuraavaa toukokuussa.

”Meille kaikille oli haastavaa yrittää pysyä omina itsenämme ja tutustua toisiimme samalla, kun teimme ohjelmaa. Kaiken piti tapahtua tosi nopeasti, myös tunteiden olisi pitänyt herätä suunnilleen saman tien.”

Alla olevasta kuvasta näet, kuinka Roy on muuttunut puolessa vuodessa. Hänen alkupainonsa oli 106 kiloa ja nyt se on 94 kiloa. Vyötärökin on kaventunut 12 sentin verran. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan yhteyteen Roy kirjoitti vapaasti suomennettuna ”kuntoon pääseminen on yksinkertaista, mutta ei helppoa.” Royn hienoja tuloksia on kiitelty kommenttiosiossa ja hän on saanut paljon positiivista palautetta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos