Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Linda Lampenius kertoo kirjassaan Spede Pasasen kommentista, joka osui ja upposi

Linda Lampenius kertoo kirjassaan Spede Pasasen kommentista, joka osui ja upposi
AOP

Linda Lampenius kertoi hiljattain julkaisemassaan kirjassa Kesytön elämäni kohtaamisistaan Pertti ”Spede” Pasasen kanssa. Viulisti tähditti tuolloin Jäitä hattuun -ohjelmaa, ja kerran kuvauksiin ilmestyi Spede itse. Kuvausten päätyttyä hän kysyi, saisiko liittyä Lindan seuraan kahville.

”Spede haluaa istua pöytääni! Minua ujostuttaa ja tunnen oloni epävarmaksi. Miksi Spede haluaisi jutella minun kanssani? ”Tuletko mukaan ohjelmaani Speden Spelit”, hän kysyy. Kysymyksestä saa alkunsa oikea lumivyöry. Ensin olen ohjelmassa kilpailijana, sitten soittajana. Soitan myös hänen toisessa ohjelmassaan Bingolotossa,” Linda kertoo kirjassaan.

Spede otti Lindan siipensä suojaan ja lateli hänelle kohteliaisuuksia, joka oli Lindan huonolle itsetunnolle hyväksi. Spede kuitenkin antoi Lindalle palautetta, joka jäi hänen mieleensä.

Syömishäiriö paheni

Lindalla oli nuoresta saakka ollut syömishäiriö. Niinpä eräs Speden kommentti osui ja upposi.

”Hän kehottaa minua laihduttamaan pari kiloa. Katson häntä hämmästyneenä. ”Olet täydellinen juuri tuollaisena, mutta se hiton tv-kuva lisää jokaiseen viidestä kymmeneen kiloa,” hän selittää. ”Ihan vain sen takia,” hän jatkaa. ”Ja ihan pieni yksityiskohta ulkonäössäsi: sinulle sopisi paremmin tummempi huulipuna kuin tuo vaaleanpunainen, jota sinulla nyt on.” En pidä hänen kommenttejaan kritiikkinä, vaan suhtaudun niihin kuten huomautuksiin, joita saan opettajiltani soitosta,” Linda snaoi.

Linda päätti, että kuntoilla pitäisi joka päivä.

”Juoksulenkit käyvät aina vain pidemmiksi, ja niiden päätteeksi poljen vielä tunnin kuntopyörää. Pian painoni on laskenut niin, että olen jo laiha. Nyt olen todistanut, että selviän haasteesta, jonka Spede minulle antoi.”

Kesytön elämäni ilmestyi 21.10.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos