Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lil Nas X:n paljastava SNL esitys: paljasti hieman liikaa

Lil Nas X paljasti liikaa SNL -ohjelmassa
AOP

Lil Nas X esiintyi hiljattain monelle tutussa Saturday Night Live -ohjelmassa. Hän toi lavalle runsaasti seksikästä energiaa ja paljastavia kohtauksia – jopa hieman liian paljastavia.

Lil Nas X astui lavalle tiukoissa nahkahousuissa ja artistin timmin kehon paljastavassa paidassa. Hänen taustatanssijansa olivat valmiita upeaan esitykseen ja esitystä seurattiinkin katse liimattuna suosikkiartistiin. Lil Nas X esitti kappaleensa ”Montero (Call Me By Your Name)” ja koko SNL -yleisö ihasteli virheetöntä esitystä.

Kun Lil Nas X siirty tangolle toteuttaakseen loppuhuipennuksen, hänen housunsa repesivät. Jos tätä esitystä ei seurannut silmä kovana, paljastus saattoi jäädä näkemällä. Lil Nas X nimittäin hoiti mokan ammattilaisen tavoin ja jatkoi esityksensä loppuun saakka. Ainoastaan Lil Nas X:n tyrmistynyt, puoli sekuntia kestävä ilme paljasti, että nyt ei mennyt niin kuin Strömsössä.

Laulaja itse oli ensimmäinen, joka kommentoi asiaa Twitterissä ja vitsailikin siitä. ”Minun housuni eivät juuri revenneet live-televisiossa,” hän vitsailee. Seuraavassa twiitissä hän sanoo ”Olin niin innoissani tankokoreografiasta ja tätä minä sain, lmaoo.”

Myös fanit ovat vitsailleet asiasta Twitterissä sydämensä kyllyydestä. Katso video alta!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos