Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Leonardo DiCaprio tienasi 4,5 miljoonaa euroa enemmän kuin Jennifer Lawrence – näin Lawrence kommentoi

Leonardo DiCaprio tienasi 4,5 miljoonaa euroa enemmän kuin Jennifer Lawrence - näin Lawrence kommentoi
AOP

Hiljattain Netflixiin saapui kauan odotettu elokuva Don’t Look Up. Tässä elokuvassa näyttelee melkoinen A-luokan näyttelijäkaarti, johon kuuluvat muun muassa Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Ariana Grande, Cate Blanchett ja Meryl Streep.

Elokuvan päätähdet olivat DiCaprio ja Lawrence. DiCaprion tilille hujahti leffasta 26,5 miljoonaa euroa, kun taas Lawrence tienasi elokuvasta 22 miljoonaa euroa. Kahden näyttelijän välillä oli siis 4,5 miljoonan euron palkkaero.

Mutta kuinka Jennifer Lawrence kommentoi tätä? Jennifer on yllättävän hyväksyvä asian suhteen.

”Leo tuo enemmän katsojia kuin minä,” Lawrence sanoi Laineygosspin mukaan. ”Olen erittäin onnellinen ja iloinen sopimuksestani.”

”Joskus – ja naiset tietävät tämän – on erittäin hankalaa ja epämukavaa vaatia samaa palkkaa miehen kanssa. Jos kyseenalaistat selvän epätasa-arvon, sinulle kerrotaan, ettei kyseessä ole sukupuolten välinen epätasa-arvo. Silti he eivät osaa kertoa, millaisesta tasa-arvosta tarkalleen ottaen on kysymys.”

Jennifer Lawrence tunnetaan muun muassa leffoista Nälkäpeli, Red Sparrow ja Silver Linings. DiCaprio on nähty muun muassa elokuvissa Revenant, Titanic ja Wolf of Wall Street.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos