Pidetään yhteyttä

Viihde

Lady Gagan koiranulkoiluttaja toipuu ampumiskohtauksesta: pyytää rahaa toipumismatkalleen

Lady Gagan koiranulkoiluttaja toipuu ampumiskohtauksesta
Instagram / Ryan Fischer

Viime helmikuussa Lagy Gagan koiranulkoiluttaja Ryan Fischer joutui välikohtaukseen, kun kolme nuorta miestä yrittivät varastaa hänen ulkoiluttamansa koirat. Lady Gagan kaksi koiraa saatiin varastettua, mutta ne on sittemmin palautettu omistajalleen.

Ryania ammuttiin tapahtuman seurauksena ja hän oli kriittisessä tilassa sairaalassa jonkin aikaa. Yahoo kertoo nyt, että Ryan yrittää toipua traumastaan reissaamalla ympäri USA:ta omalla asuntoautollaan, jonka hän on nimennyt Trudyksi. Trudy on kuitenkin tullut elämänsä loppusuoralle ja nyt Ryan tarvitsee uuden menopelin.

Hän kertoi GoFundMe -rahankeräyskampanjassaan, että hän on nyt koditon ja rahaton, ja selviää vain pienillä rahallisilla lahjoituksilla, joita hän saa perheeltään.

Ryanin luoma GoFundMe -kampanja keräsi 24 tunnissa jo 5000 USA:n dollaria. Tavoite on 40 000 dollarissa, jotta Ryan saa ostettua uuden asuntoauton.

Ryan kertoo myös, että ensimmäistä kertaa elämässään hänestä tuntuu siltä, ettei hänellä ole tarkoitusta. Koirien ulkoiluttaminen ja hoitaminen oli hänen juttunsa, mutta tapahtuan jälkeen hän ei ole pystynt siihen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Alla näet kampanjavideon. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos