Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kylie Jenner vastaa polttaviin kysymyksiin – Mutta mitä hän paljastaakaan lapsensa isästä?

Kylie Jenner paljastaa Ellen Showssa Travis Scottin tuoksun
AOP

Kardashianin klaanista tunnettu meikkimoguli Kylie Jenner vastasi muutamaan kuumaan kysymykseen juontaja Ellen DeGenerisin ”Ellenin polttavat kysymykset”-ohjelmassa.

Kylie istuu piinapenkille yhdessä tyttärensä Stormin kanssa ja ensimmäinen kysymys koskeekin heti suurinta sotkua, jonka Stormi on koskaan saanut aikaan. Kylie kertoo Stormin sotkevan hänen valkoisen sohvansa M&M’s-karkeilla.

Seuraavat kysymykset koskevat muun muassa heidän lempitanssiliikkeitään, asioita, joita he pelkäävät, kenen toisten julkkisten kanssa he haluavat tehdä yhteistyötä ja myös syvimpiä salaisuuksia. Kylie vastaa kysymyksiin todella rehellisesti ja paljastaa yllättävän paljonkin elämästään.

Haastattelun loppuosassa häneltä kysytään miltä hänen poikaystävänsä ja Stormin isä laulaja-tuottaja Travis Scott tuoksuu.

– Hän käy yleensä suihkussa aamuisin, joten hän tuoksuu suihkunraikkaalta ja partavedeltä.

Tämän jälkeen hän kertoo oman salaisen YouTube paheensa olevan meikkausvideoiden katsominen.

Aivan lopuksi ruudulle välähtää kuitenkin vielä lisäkommentti koskien Scottin tuoksua.

– Hetkonen, hän tuoksuu myös paljon pilveltä, Kylie lisää irvistäen.

Kaikki fanit eivät ole ottaneet tätä viimeistä kommenttia kovinkaan hyvin vastaan. Monen mielestä sen olisi voinut jättää kertomatta kokonaan ja se jopa hieman pilasi muuten hauskan haastattelun. Toiset kommentoijat nauravat haastattelulle huvittuneena.

Mutta monet ovat myös sitä mieltä, että kysymykset olivat liian helppoja ja niihin olisi melkein voinut arvata vastauksen.

Suloinen Stormi saa kuitenkin paljon huomiota kommenteissa. Kommentoijat nauravat Stormin vastaukselle, jossa kysytään kuka rakastaa häntä eniten. Stormi sanoo vain ”Daddy” eli isä, johon Kylie vain toteaa, että näin hän aina vastaa.

Katso koko haastattelu alta The Ellen Shown Instagram-julkaisussa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos