Pidetään yhteyttä

Viihde

Kunto-ohjaaja Georgina Cox näyttää, miten kroppa saadaan näyttämään täydelliseltä Instagramissa

Georgina Cox paljastaa täydellisen kropan salat Instagramissa
Instagram / Georgina Cox

Sosiaalinen media on osa arkipäiväämme ja se toimii upeana inspiraation lähteenä ja tapana jakaa omaa osaamista maailman kanssa. Se voi kuitenkin olla myös hyvin harhaanjohtavaa: toisten laittamat ruoat näyttävät paremmilta kuin sinun, vaatekaappi on siistimpi, kroppa timmimpi. Totuus on kuitenkin se, että oikealla asettelulla Instagramissa ja muualla sosiaalisessa mediassa kuvista voi saada ”täydellisiä,” vaikka todellisuus ei olisikaan niin.

Brittiläinen Georgina Cox näyttää Instagramissa, kuinka omasta kropasta voi helpolla vaatteiden ja asennon korjaamisella saada täydellisen. Hän kirjoittaa kuvan ohessa, että jokaisen tulisi olla varovainen tutkiessaan sosiaalisessa mediassa julkaistuja ennen-ja-jälkeen kuvia.

Videolla hän näyttää ensin niin sanotun ”ennen” -kuvan, jossa pakaroissa on muhkuroita ja hän näyttää muodottomalta. Sitten hän vetäisee alushousut lantioluiden yläpuolelle, vie olkaimet lähemmäs toisiaan, suoristaa selkänsä, vetää hartiat taakse, vetäisee vatsan sisään ja voilá – nyt ”jälkeen” -kuva on valmis. Eikä muodonmuutoksessa mennyt paria sekuntia kauempaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos