Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kourtney Kardashianin yllättävä uutispommi: fanit surevat jo nyt

Kourtney Kardashianin yllättävä uutispommi: fanit surevat jo nyt
Instagram / Kourtney Kardashian

Kardashianit -televisiosarja on ohjelma, jota seurataan silmä kovana ympäri maailmaa. Koko Kardashianien perhe on tienannut ohjelmasta hulppeita summia, joilla he ovat onnistuneet rahoittamaan lavean elömäntyylinsä. Hiljattain Kardashianien perhe on kuitenkin myöntänyt, että ohjelmaa kuvataan vain rahan takia, mikä ei sinänsä tule yllätyksenä.

Nyt Kardashianit ovat kuitenkin sanoneet, että haluavat siirtyä pian elämään tavallista elämää ilman parrasvaloja. Kim Kardashian aikoo siirty pois julkisuudesta seuraavan kymmenen vuoden sisällä, kertoo Variety. Kourtney Kardashian puolestaan on jo kärsimätön siirtymään pois julkisuudesta.

”En näe itseäni esiintymässä kameroille enää viiden vuoden kuluttua. Elän elämää todennäköisesti toisella tapaa ja keskityn pelkästään elämiseen,” Kourtney kertoi.

Variety sanoo, että Kardashianit eivät ole enää edes julkkiksia, vaan jotain enemmän: he ovat muuttaneet julkisuutta ja julkisuuden ihanteita. Koko maailma seuraa Kimin, Kourtneyn, Khloen, Kylien ja Krisin elämää, joten ei ole ihme, että perhe on kyllästynyt ja kaipaa hieman yksityisyyttä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos